Menu Close

Over Brander1

BRANDER1

Gewoon erg goede koffie voor een redelijke prijs!

Wij beloven vers gebrande koffies voor thuis, in de horeca of op kantoor. Koffies die ook heerlijk smaken zonder ingewikkelde zetmethoden. De koffies smaken vol en zoet en zijn heel toegankelijk voor een breed publiek.

Voor ons maakt het niet uit hoe koffie in je leven past – of je specifieke koffiekennis hebt of niet – wij helpen je bij het ontdekken van iets nieuws. Met Brander1 willen we je op een makkelijke- en betaalbare manier kennis laten maken met kwaliteitskoffie en met de mogelijkheden op het gebied van smaak.

Alle Brander1 koffies bestaan uit 100% Arabica bonen. Ze worden wereldwijd ingekocht en verscheept door partners met deze specifieke expertise. Zij hebben al decennialang nauwe banden met de boeren. Samen streven we er naar de leefomstandigheden van de boer en zijn familie te verbeteren middels een betere koffiekwaliteit.

Ons assortiment

Regelmatig krijgen wij de vraag welke koffiebonen het lekkerst zijn. Aangezien smaken verschillen en zetmethodes en het tijdsstip van de dag ook mee spelen, kunnen we die vraag niet zomaar beantwoorden. We kunnen je wel helpen om een juiste keuze te maken door onze 2 koffies toe te lichten:

HOUSE BLEND – medium roast

Drink je het liefst een toegankelijke espresso met een volle smaak of een heerlijke melkkoffie? Of drink je liever filterkoffie? Dan is onze House Blend echt iets voor jou!

Een koffie en branding die geschikt is voor zowel de filter methode, of voor een volautomatische machine, of een echt espressoapparaat. Deze medium branding geeft een heerlijke gebalanceerde smaak.

ESPRESSO BLEND – dark roast

Ben je een liefhebber van een stevigere ‘Italiaanse’ koffie? Dan raden wij je de Espresso Blend aan! Een donkerdere branding met een balans tussen romige en zoet, bittere smaken. Geschikt voor de vol automaat en espressomachine.

PRIVATE LABEL

Wij branden dagelijks verse koffies in onze eigen branderij. Onze koffiebranders hebben jarenlange ervaring op de verschillende branders die wij gebruiken. Grotere volumes en consistente koffiekwaliteit is dus geen probleem. Mocht je op zoek zijn naar een eigen, specifieke koffie(smaak), laat het ons weten via info@brander1.nl. Dan kunnen samen met jou je wensen ontwikkelen en realiseren.

Horeca koffie
X

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.