Vers gebrande koffie voor in de horeca

Serveer goede koffie in je restaurant, café of hotel

Niets is zo lekker om na een heerlijke maaltijd in een restaurant of tijdens het dagelijks bezoek aan je favoriete café een goed kopje koffie geserveerd te krijgen. Op deze manier geef je de klanten met je horecagelegenheid het gevoel dat je om ze geeft. Of het nou een volle espresso of een lekker romige cappuccino is, de klant weet hierdoor jouw horecazaak keer op keer terug te vinden. Wij staan volledig achter deze gedachte en bieden met Brander 1 koffie voor in de horeca aan waarmee je de klant op elk moment van de dag dit ontspannen gevoel kan geven.

Waarom kiezen voor Brander 1 koffie voor in je zaak?

Als je kiest voor Brander 1 koffie voor in de horeca dan krijg je goede koffie gemaakt van 100% Arabica bonen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast is deze koffie geproduceerd met oog voor boer en milieu en dat proef je. Wij bieden meerdere soorten koffies aan die speciaal zijn afgesteld op de klant. Van medium roast en dark roast blends tot aan lungo en espresso koffiecups, allemaal gemaakt van de heerlijkste koffiebonen. Daarnaast hebben we verschillende apparatuur zoals koffiemachines en -malers beschikbaar om je te helpen bij het maken van dat perfecte kopje koffie voor de klant.

De voordelen van Brander 1 koffie voor in de horeca op een rijtje:

  • Goede kwaliteitskoffie voor al je klanten;
  • Tegen een aantrekkelijke prijs;
  • Dagelijks vers gebrand in onze branderij;
  • Keuze uit zowel koffiebonen (gemalen/ongemalen) als koffiecups;
  • Met aandacht voor boer en milieu.

Heb je interesse in koffie van Brander 1 voor in je zaak? Neem dan contact met ons op via dit formulier en kies voor goede kwaliteit! Wij denken graag met je mee om zo voor elk type horecazaak de juiste oplossing te vinden.